- Berichten
- 41
Ik ben dus bezig geweest met de ombouw van een BarrelQ naar UDS. Na afronding van projectje heb ik enkel nog wat speklappen klaargemaakt, nu werd het tijd voor het ?chte werk 
Ik heb 2 stukken procureur ? +-2,5kg van de Makro
Dit keer wilde ik wat verder experimenteren met de rubs en smaakdiversiteit, gekozen voor de volgende 2 rubs:
1: paprikapoeder, zout, rietsuiker, knoflookpoeder, gemalen zwarte peper en beetje cayennepeper.
2: Jonnie Boer Peperkorrels/Lemon(gedroogde citroenschillen), zout, kleine hoeveelheid suiker, cayennepeper en gemalen zwarte peper.
Resultaat na rubben:
Om 7uur de UDS aangezet, beetje appelhout erbij liep zo door naar 120 graden met 1 afsluitdop dicht en de kraan+ andere afsluitdop open. Kon ik mooi spelen met de kraan om tussen de 115 en 120 te blijven.
Om 1130zag het er al erg lekker uit, wat duurt wachten soms zo lang als je zin hebt in lekker eten
KT was al 74 graden dus de glaze erop gedaan:
Om 15:00 waren ze 88 graden, ik heb nog nooit zo'n soepele strakke low en slow sessie gehad!
Uiteindelijk vielen beide soorten in smaak! Die met de peperkorst had mijn voorkeur maar hij was wel pittig waardoor de niet-pittig-liefhebber het links laat liggen. (Meer om in te vriezen dus voor mezelf Haha!)
Top resultaat, ik ben blij met de constantheid van de UDS!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ik heb 2 stukken procureur ? +-2,5kg van de Makro

Dit keer wilde ik wat verder experimenteren met de rubs en smaakdiversiteit, gekozen voor de volgende 2 rubs:
1: paprikapoeder, zout, rietsuiker, knoflookpoeder, gemalen zwarte peper en beetje cayennepeper.
2: Jonnie Boer Peperkorrels/Lemon(gedroogde citroenschillen), zout, kleine hoeveelheid suiker, cayennepeper en gemalen zwarte peper.
Resultaat na rubben:



Om 7uur de UDS aangezet, beetje appelhout erbij liep zo door naar 120 graden met 1 afsluitdop dicht en de kraan+ andere afsluitdop open. Kon ik mooi spelen met de kraan om tussen de 115 en 120 te blijven.


Om 1130zag het er al erg lekker uit, wat duurt wachten soms zo lang als je zin hebt in lekker eten


Om 15:00 waren ze 88 graden, ik heb nog nooit zo'n soepele strakke low en slow sessie gehad!



Uiteindelijk vielen beide soorten in smaak! Die met de peperkorst had mijn voorkeur maar hij was wel pittig waardoor de niet-pittig-liefhebber het links laat liggen. (Meer om in te vriezen dus voor mezelf Haha!)
Top resultaat, ik ben blij met de constantheid van de UDS!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk