TheMarshal
Tondelzoeker
- Berichten
- 12
Hallo allemaal, al lange tijd ben ik een 'stille lezer' en reageer niet zo vaak. Maar nu heb ik zelf een vraag.
Wanneer je een steak grillt, laten we zeggen op de gewone manier. Directe hitte op het rooster, niet reversed sear of caveman style. Vaak druipt het vet dan onder de steek vandaan waardoor er vlammen ontstaan. Laat jij de steak dan liggen in de vlammen, of verplaats je hem of doof je de vlammen met een spray? En waarom doe je de ene of andere manier? Of gebruik je beide manieren?
En wat is de invloed op de smaak in naar jullie beleving?
Alvast bedankt!
Wanneer je een steak grillt, laten we zeggen op de gewone manier. Directe hitte op het rooster, niet reversed sear of caveman style. Vaak druipt het vet dan onder de steek vandaan waardoor er vlammen ontstaan. Laat jij de steak dan liggen in de vlammen, of verplaats je hem of doof je de vlammen met een spray? En waarom doe je de ene of andere manier? Of gebruik je beide manieren?
En wat is de invloed op de smaak in naar jullie beleving?
Alvast bedankt!