BasBQ
Beef en Steak

Hi

 

Just Vodka

Stoker
Berichten
321
Hi,
Ik ben sinds een paar jaar een grote bbq liefhebber uit Goes. Ik heb sinds een paar maanden een Kamado Joe Big Joe 3, erg blij mee. En mede dankzij jullie is het alle 15+ keer dat ik 'm gebruikt heb een groot succes. De 5 jaren ervoor met de weber waren ook best aardig.. maar daarvoor dacht ik dat bbq cremeren was met veel te zoute bbq pakketjes van de Duitse supers.

Al jaren lang op zoek naar de perfecte steak (die is er niet, want het kan altijd beter) met diverse experimenten: in de pan met ribbels, zonder ribbels, diverse soorten olie, boter, temperaturen.
Maar toch wel sterk de voorkeur voor op een met kolen gestookte grill: reverse sear, met/zonder rook hout. bevroren steak op de grill, rub/geen rub. Dus lekker experimenteren heerlijk.

Maar niet alleen steaks maken kennis met de hete kolen. Sinds de kamado ook spareribs, kip pulled pork.


M'n nucleaire bunker:
IMG_0570.jpg


IMG_0754.jpg

IMG_0755.jpg

IMG_0665.jpg



IMG_0667.jpg


Soms ook wat groene dingen:
IMG_0669.jpg
 
Welkom op het genootschap.

Als je zo de foto's bekijkt die je neer hebt gezet komt het helemaal goed (y).
Veel plezier met verder ontdekken van alle lekkere gerechten hier
 
Welkom bij het genootschap

mochten de Russen weer gaan beginnen weet ik nu waar ik wil komen schuilen 😉
 
poah die tomahawk zeg, mijn hemel, wat een plaatje.

Welkom!
 
poah die tomahawk zeg, mijn hemel, wat een plaatje.

Welkom!
Tomahawk van de AH. Erg goed te doen. Ik denk de dikste steak die je bij een supermarkt kan vinden. Deze was ongeveer 6cm dik.
 
Terug
Bovenaan Onderaan