- Berichten
- 325
Hi,
Ik ben sinds een paar jaar een grote bbq liefhebber uit Goes. Ik heb sinds een paar maanden een Kamado Joe Big Joe 3, erg blij mee. En mede dankzij jullie is het alle 15+ keer dat ik 'm gebruikt heb een groot succes. De 5 jaren ervoor met de weber waren ook best aardig.. maar daarvoor dacht ik dat bbq cremeren was met veel te zoute bbq pakketjes van de Duitse supers.
Al jaren lang op zoek naar de perfecte steak (die is er niet, want het kan altijd beter) met diverse experimenten: in de pan met ribbels, zonder ribbels, diverse soorten olie, boter, temperaturen.
Maar toch wel sterk de voorkeur voor op een met kolen gestookte grill: reverse sear, met/zonder rook hout. bevroren steak op de grill, rub/geen rub. Dus lekker experimenteren heerlijk.
Maar niet alleen steaks maken kennis met de hete kolen. Sinds de kamado ook spareribs, kip pulled pork.
M'n nucleaire bunker:
Soms ook wat groene dingen:
Ik ben sinds een paar jaar een grote bbq liefhebber uit Goes. Ik heb sinds een paar maanden een Kamado Joe Big Joe 3, erg blij mee. En mede dankzij jullie is het alle 15+ keer dat ik 'm gebruikt heb een groot succes. De 5 jaren ervoor met de weber waren ook best aardig.. maar daarvoor dacht ik dat bbq cremeren was met veel te zoute bbq pakketjes van de Duitse supers.
Al jaren lang op zoek naar de perfecte steak (die is er niet, want het kan altijd beter) met diverse experimenten: in de pan met ribbels, zonder ribbels, diverse soorten olie, boter, temperaturen.
Maar toch wel sterk de voorkeur voor op een met kolen gestookte grill: reverse sear, met/zonder rook hout. bevroren steak op de grill, rub/geen rub. Dus lekker experimenteren heerlijk.
Maar niet alleen steaks maken kennis met de hete kolen. Sinds de kamado ook spareribs, kip pulled pork.
M'n nucleaire bunker:
Soms ook wat groene dingen: