Heb een tijdeje geleden al een account aangemaakt, maar tot nu toe alleen maar gelezen. hoog tijd om mezelf voor te stellen.
Hi, ik ben Sacha uit Rotterdam.
BBQ-en doe ik al jaren maar was vooral een mooi weer bbq-er met een leuk basis webertje. Helemaal niets mis mee.
Naast dat het Ter***g lekker is, is het nog verslavend ook
Paar jaar geleden, werd het serieuzer en heb een Napoleon pro met Cart22inch gehaald.
Eerst High & fase en toen ook low & Slow gestart en uitgebreid met een keramische ring en een "divide and conquer" setup waarmee het een stuk paktischer is.
Nog geen hele exotische sessies gedaan vooral (beercan/smoked) chicken, moinkballs (helaas, geen foto), smoked ribbs, hamburgers, Picanha, en de basis bbq gerechten.
Dit jaar van plan wat vaker in de winter maanden lekker koken, maar mn temp. beheersen in de koude maanden is nog een aandachtspunt.
Ciao!
Hi, ik ben Sacha uit Rotterdam.
BBQ-en doe ik al jaren maar was vooral een mooi weer bbq-er met een leuk basis webertje. Helemaal niets mis mee.
Naast dat het Ter***g lekker is, is het nog verslavend ook
Paar jaar geleden, werd het serieuzer en heb een Napoleon pro met Cart22inch gehaald.
Eerst High & fase en toen ook low & Slow gestart en uitgebreid met een keramische ring en een "divide and conquer" setup waarmee het een stuk paktischer is.
Nog geen hele exotische sessies gedaan vooral (beercan/smoked) chicken, moinkballs (helaas, geen foto), smoked ribbs, hamburgers, Picanha, en de basis bbq gerechten.
Dit jaar van plan wat vaker in de winter maanden lekker koken, maar mn temp. beheersen in de koude maanden is nog een aandachtspunt.
Ciao!