Ik ben blij dat m'n worst zo goed in de smaak viel.
Ook ik probeer zo koud mogelijk te werken, meestal leg ik het vlees in repen gesneden een klein uurtje in de vriezer. Beter is het om ook je vleesmolen eerst een tijdje in vriezer te leggen. Gek genoeg heeft mijn vleesmolen ook meer moeite met de tweede maling, ik denk dat dat komt omdat de worm(of wolf, hoe heet zo'n ding eigenlijk) er dan minder grip op heeft. Verder is het ook zaak om pezen en zenen er goed uit te snijden want daar verstopt je molen ook van.
Ook ik probeer zo koud mogelijk te werken, meestal leg ik het vlees in repen gesneden een klein uurtje in de vriezer. Beter is het om ook je vleesmolen eerst een tijdje in vriezer te leggen. Gek genoeg heeft mijn vleesmolen ook meer moeite met de tweede maling, ik denk dat dat komt omdat de worm(of wolf, hoe heet zo'n ding eigenlijk) er dan minder grip op heeft. Verder is het ook zaak om pezen en zenen er goed uit te snijden want daar verstopt je molen ook van.