- Berichten
- 20.952

Het complete barbecueboek
auteur: Steven Raichlen
ISBN: 978 90 6112 935 6
NUR: 441
Prijs: rond de twintig euro
Ook wel gezien met deze omslag:
Dit boek is volgens mij een must voor iedere beginnende barbecuer, maar ook de meer ervaren barbecuer zal er zeer veel plezier aan beleven.
Steven Raichlen beschrijft op leuke en duidelijke wijze; de verschillende technieken, types barbecues, ingredi?nten en heel veel recepten.
De recepten zijn onderverdeeld in Rund & Kalf, varken & worstjes, Lam, Kip & meer, Vis, Schaaldieren, Groenten & zo, Desserts, Kruiden en sauzen. Het boek sluit af met een beschrijving van de verschillende typen Q's.
Alle recepten worden stap voor stap beschreven met duidelijke foto's. Ook hoe je bepaalde stukken vlees moet fileren.
Kortom een zeer omvangrijk boek, van bijna 500 pagina's , met zeer maakbare recepten die op vlotte wijze staan beschreven, met zeer veel tips & tricks.
Dit boek is wel steeds moeilijker te verkrijgen!