- Berichten
- 552
Ik ga vandaag een hertenstoof in de Dutch oven klaarmaken.
- Ik wou wat rooksmaak toevoegen om toch een BBQ gevoel te hebben. Past dit bij hertenstoof of best niet doen?
- Hoe doe ik dit best? Het vlees indirect bakken met rookchunk erbij? Ik heb schrik dat ik het vlees mogelijks taai ga maken hierdoor. En ik ga ook het aanbaksel in de pan missen, dat toch wel smaak toevoegt aan de saus.
Wat is jullie mening/ervaring?
- op voorhand wat koud roken, is dat een optie?
- Ik wou wat rooksmaak toevoegen om toch een BBQ gevoel te hebben. Past dit bij hertenstoof of best niet doen?
- Hoe doe ik dit best? Het vlees indirect bakken met rookchunk erbij? Ik heb schrik dat ik het vlees mogelijks taai ga maken hierdoor. En ik ga ook het aanbaksel in de pan missen, dat toch wel smaak toevoegt aan de saus.
Wat is jullie mening/ervaring?
- op voorhand wat koud roken, is dat een optie?