BasBQ
Beef en Steak

Hele kip en runder peper biefstuk

 
 

wtavaneijsden

Kooltjesharker
Berichten
218
Vandaag op de KEG een Maiskip en een Runder peper biefstuk gemaakt super gelukt moet ik zeggen. We zijn tevreden over de resultaten. Zelfs een lekker knapperig velletje op de kip tot volle tevredenheid van onze dochter die daar gek op is. Ik heb hem met een eigenrub vanmorgen vroeg ingemasseerd op 185 gr gegrild indirect en met een kern temp van 74 eraf gehaald daarna nog een halfuur laten rusten.
De runder biefstuk op de zelfde gril temp en deze met 62 gr eraf gehaald toen zag hij er mooi uit mooi rose

91cf53946d7c79e305d187b63879be8b.jpg


8e2c2d322d72d75c0bf11f6d990b18a8.jpg
 
Die zien er beide lekker uit!  :D
 
Goed bezig!
 
Ziet er heel lekker uit!!

Maar de biefstuk op 62 of 52 graden eraf? (ziet er meer als 52 uit)
 
Ha Willem, fijn dat je KEG zo goed bevalt, heb je dus een hele goeie aan!
 
Hij is er met 60 gr echt vanaf gegaan.
Ja sander ik ben een blij man. tis een mooi apperaat. En we gaan steeds vaker de BBQ aansteken.
Net Gehakt ballen met een eigen rub gemaakt met Mozerella binnen in en deze lak ik nog af met een mopsausje.
en dan op de cedar plank. Ben zeer benieuwd...
 
Terug
Bovenaan Onderaan