- Berichten
- 2.745
Vandaag het recept van Danbras gemaakt zie link.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3484.0
Was goed geslaagd geen pindasaus erbij gemaakt was ook niet nodig was heerlijk voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het recept.
Heb het gemaakt met kippendij vind het alleen moeilijk wanneer klaar wil het niet te lang want dan is het zo droog maar het moet ook niet rauw maar deze keer perfect gelukt.
Heb het een dag en nacht laten marineren in een plastic zak.
Heb niet alles gebruikt was voor mijn vrouw die houdt niet van Spareribs .
De rest in de vriezer eens even kijken hoe dat houdt.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3484.0
Was goed geslaagd geen pindasaus erbij gemaakt was ook niet nodig was heerlijk voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het recept.
Heb het gemaakt met kippendij vind het alleen moeilijk wanneer klaar wil het niet te lang want dan is het zo droog maar het moet ook niet rauw maar deze keer perfect gelukt.
Heb het een dag en nacht laten marineren in een plastic zak.
Heb niet alles gebruikt was voor mijn vrouw die houdt niet van Spareribs .
De rest in de vriezer eens even kijken hoe dat houdt.




