BasBQ
Beef en Steak

Heerlijke sat? gemaakt volgens recept Danbras

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.707
Vandaag het recept van Danbras gemaakt zie link.

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3484.0

Was goed geslaagd geen pindasaus erbij gemaakt was ook niet nodig was heerlijk voor herhaling vatbaar.

Bedankt voor het recept.

Heb het gemaakt met kippendij vind het alleen moeilijk wanneer klaar wil het niet te lang want dan is het zo droog maar het moet ook niet rauw maar deze keer perfect gelukt.
Heb het een dag en nacht laten marineren in een plastic zak.
Heb niet alles gebruikt was voor mijn vrouw die houdt niet van Spareribs .
De rest in de vriezer eens even kijken hoe dat houdt.

20171021_153246.jpg


20171022_145933.jpg


20171022_173916.jpg


20171022_174045.jpg


20171022_174404.jpg




 
Lekker!
 
Ziet er goed uit en blij dat het gesmaakt heeft.

Hoe lang is weinig over te zeggen want dat is iedere keer anders. Als je twijfelt dan kan je altijd een sateh opofferen en met het achterste stukje vlees even doorsnijden om te kijken. Die achterste duurt normaal het langst om gaar te worden, dus als die goed is dan is de rest ook goed.
 
Terug
Bovenaan Onderaan