- Berichten
- 865
Op vakantie heb ik heerlijke sate's op, ik was zo brutaal om het recept aan de bediening te vragen en die kwam terug met een ingredi?nten lijst van de kok..
nu moet ik alleen nog uitvogelen welke hoeveelheden ik aan moet houden... wellicht kunnen jullie daarbij helpen
Ingredi?nten:
- kippendijen
- sambal
- knoflook (vers)
- kerrie poeder
- ketjap
- Chinese 5 kruiden
- olijfolie (klein beetje)
dit alles mixen en een nachtje laten marineren stond er bij.
Zelf zat ik te denken aan deze samenstelling:
- 500gr kippendijen
- 1 tl sambal
- 2 teentjes knoflook (vers)
- 1 tl kerrie poeder
- 5 el ketjap
- 1 tl Chinese 5 kruiden
- olijfolie (klein beetje)
wat denken jullie er van?
nu moet ik alleen nog uitvogelen welke hoeveelheden ik aan moet houden... wellicht kunnen jullie daarbij helpen

Ingredi?nten:
- kippendijen
- sambal
- knoflook (vers)
- kerrie poeder
- ketjap
- Chinese 5 kruiden
- olijfolie (klein beetje)
dit alles mixen en een nachtje laten marineren stond er bij.
Zelf zat ik te denken aan deze samenstelling:
- 500gr kippendijen
- 1 tl sambal
- 2 teentjes knoflook (vers)
- 1 tl kerrie poeder
- 5 el ketjap
- 1 tl Chinese 5 kruiden
- olijfolie (klein beetje)
wat denken jullie er van?