BasBQ
Beef en Steak

Hee, wat gebeurt daar nu op het eind.....

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Gisteren eindelijk weer eens wat tijd vrij kunnen maken om de Q's aan te steken.
(wat gaat er in werken toch veel vrije tijd zitten....maar je hoort mij niet klagen hoor.... nouja, niet al te veel :p )

Het begon nog zo lekker rustig
CAM001391_zps20e76631.jpg


En er was rook
CAM001431_zpsa311807e.jpg


De Weber deed zijn best
CAM001441_zps36c96582.jpg


Toch?
CAM001461_zps8a74679d.jpg


Maar de Kamado was ook goed bezig
CAM001401_zpsb56c0d67.jpg


Dacht het wel
CAM001471_zps40e373ed.jpg


En ineens....stond er een nieuwe telg naast de Q's om te kijken of hij hier zou kunnen wennen.....
CAM001371_zpsd7ad5e4b.jpg


And a new project has been launched......
Thanks for watching
 
Lol, succes met je nieuwe telg :D
 
Hey!! Zijn blauwe broertje was hier volgende week ook maar die is nu zwart....

Succes Rene!

En deze run zag er natuurlijk ook weer toppie uit!!
 
Ik zie daar de XXL worsten van de Lidl liggen.
Hoe waren die??
 
Die telg voelt zich al bijna thuis..... Hij zit te wachten om te mogen roken ;)
 
Altijd fijn om na een rustige bbq periode de boel weer eens flink in de fik te zetten.
 
ssssssmokin'! Lekker bezig hoor.
 
Bert zei:
Ik zie daar de XXL worsten van de Lidl liggen.
Hoe waren die??

Ik heb ze gemopt met een bbqsaus waar ik wat extra bruine suiker aan had toegevoegd.
En de smaak....ze bevielen prima, zou ze zo weer op de Q gooien!
 
H?, een UDS? Maar je gaat hem afzagen en het wordt een project waar we maanden naar kunnen kijken? Low & Slow? =))
 
Gefeliciteerd...  :p
 
En ik maar denken dat keramiekers populair waren de laatste tijd  :D
 
Lekker projectje zo'n UDS. Succes ermee!
 
Terug
Bovenaan Onderaan