Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Als het smaakt zoals het er uit ziet dan lust ik wel een paar plakjes!Leo zei:dat ziet er prima uit
Ik heb er nog twee hangen we zien het wel maar het zal wel goedkomen.fons zei:Dat ziet er erg smakelijk uit! hoop dat die van mij over 3 weken er ook zo uit ziet!
Ik heb zoveel pekel in het zakje zitten dat het vlees minimaal 90% bedekt is en ik draai het een paar keer per dag en geen verkleuringen in het vlees.BertM zei:Ik zie dat je het gewoon in zakje doet, terwijl ik overal lees dat het vlees volledig onder de pekel moet liggen. Heb je geen last van verkleuringen?
Hendrik Willem zei:Ik heb zoveel pekel in het zakje zitten dat het vlees minimaal 90% bedekt is en ik draai het een paar keer per dag en geen verkleuringen in het vlees.BertM zei:Ik zie dat je het gewoon in zakje doet, terwijl ik overal lees dat het vlees volledig onder de pekel moet liggen. Heb je geen last van verkleuringen?
Dat is dus een droge pekel, dacht dat er hier een natte brine is gebruikt.Bert zei:Ik weeg het zout per kilo ham af en smeer hem daarmee in. Ik voeg geen vocht toe maar leg hem in een afgesloten passende bak. Dus het vlees moet de gehele bodem bedekken. Dan net als met je bacon iedere dag een keer omdraaien.