Beef en Steak

Hamburgers op de kamado

hogakb

Tondelzoeker
Berichten
8
Vandaag was het tijd voor hamburgers. Aangezien ik de plastic kaas een beetje beu was (weinig smaak vind ik persoonlijk) heb ik gekozen voor Gorgonzola. Smaakt heerlijk en smelt ook lekker snel. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de normale Gorgonzola en niet de ''pikante'' variant.

Voor de rest; een simpel zelfgemaakt sausje, tomaten, gekarameliseerde uien, ontbijt spek en brioche broodjes. Frieten uit het ossenwit. De hamburgers zijn van 80/20 kalfsgehakt gemaakt.

IMG_2270.jpg

IMG_2274.jpg

IMG_2275.jpg

IMG_2277.jpg

IMG_2278.jpg

IMG_2279.jpg
IMG_2281.jpg

IMG_2282.jpg

IMG_2283.jpg

IMG_2284.jpg


Misschien toch maar eens investeren in een indirecte zone aangezien ik een hoop bacon slices heb weg kunnen gooien doordat ik ff te lang weg was van de kamado. Mochten er tips zijn of lekkere(de) varianten zijn; roept u maar!
 
Lekkere hapjessssss!
Heb je geen deflector plate?
Zou ik dan mee beginnen!
En kolen naar één kant
 
Misschien een rare vraag maar wat zijn die metalen plaatjes met gelaste buisjes op je rooster???
 
Terug
Bovenaan Onderaan