Vandaag was het tijd voor hamburgers. Aangezien ik de plastic kaas een beetje beu was (weinig smaak vind ik persoonlijk) heb ik gekozen voor Gorgonzola. Smaakt heerlijk en smelt ook lekker snel. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de normale Gorgonzola en niet de ''pikante'' variant.
Voor de rest; een simpel zelfgemaakt sausje, tomaten, gekarameliseerde uien, ontbijt spek en brioche broodjes. Frieten uit het ossenwit. De hamburgers zijn van 80/20 kalfsgehakt gemaakt.
Misschien toch maar eens investeren in een indirecte zone aangezien ik een hoop bacon slices heb weg kunnen gooien doordat ik ff te lang weg was van de kamado. Mochten er tips zijn of lekkere(de) varianten zijn; roept u maar!
Voor de rest; een simpel zelfgemaakt sausje, tomaten, gekarameliseerde uien, ontbijt spek en brioche broodjes. Frieten uit het ossenwit. De hamburgers zijn van 80/20 kalfsgehakt gemaakt.
Misschien toch maar eens investeren in een indirecte zone aangezien ik een hoop bacon slices heb weg kunnen gooien doordat ik ff te lang weg was van de kamado. Mochten er tips zijn of lekkere(de) varianten zijn; roept u maar!