Goedemiddag mede forumleden!
Enige tijd geleden heb ik zelf geprobeerd hamburgers te maken. Ik had me helaas i.v.m. tijdsgebrek onvoldoende kunnen voorbereiden dus het resultaat was een wat droge burger die verder niet zo spannend was.
Nu hoop ik dat jullie mij (en eventuele meelezers) kunnen voorzien van de nodige tips en tricks!
Ik zou (indien mogelijk) graag burgers willen maken van reeds gedraaid gehakt (dus niet zelf het gehakt maken). Ik snap dat dit wel beter zou zijn, maar ik heb hier de tijd en de apparatuur niet voor helaas. Waar moet ik verder op letten? Hoe kruid je hem goed (mengen door gehakt of rondom aan buitenkant)? Hoe gaar je hem zodat hij sappig blijft? Hoe groot maak je hem? etc.
Ik kijk vol verwachting uit naar jullie reacties! Alvast super bedankt.
Enige tijd geleden heb ik zelf geprobeerd hamburgers te maken. Ik had me helaas i.v.m. tijdsgebrek onvoldoende kunnen voorbereiden dus het resultaat was een wat droge burger die verder niet zo spannend was.
Nu hoop ik dat jullie mij (en eventuele meelezers) kunnen voorzien van de nodige tips en tricks!
Ik zou (indien mogelijk) graag burgers willen maken van reeds gedraaid gehakt (dus niet zelf het gehakt maken). Ik snap dat dit wel beter zou zijn, maar ik heb hier de tijd en de apparatuur niet voor helaas. Waar moet ik verder op letten? Hoe kruid je hem goed (mengen door gehakt of rondom aan buitenkant)? Hoe gaar je hem zodat hij sappig blijft? Hoe groot maak je hem? etc.
Ik kijk vol verwachting uit naar jullie reacties! Alvast super bedankt.