BasBQ
Beef en Steak

Hallo

  • Onderwerp starter Vleesklak
  • Startdatum
V

Vleesklak

Gast
Hallo iedereen!

Voorbije zomer heb ik voor mijn verjaardag een weber OTP 57 gekregen en dit ding heeft mij ineens gebeten met de bbq-microbe. Het duurde niet lang voor ik gerechten tegen kwam die 'low and slow' gebakken worden. Deze wou ik natuurlijk proberen maar in een kettle is dit niet ideaal. Niet veel later heb ik dan een UDS ineen geknutseld. Dit was de aanzet om MOINK-balls te maken en pulled pork.
 
hoi vleesklak,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom hier, en idd foto's plus een beschrijving worden op prijs gesteld. :)
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier!!!
 
Hoi, welkom hier
 
Proficiat met je aanmelding.
 
van harte welkom :D en fotooooo's :p
 
Wow, da's nog eens een warm welkom!!
Zal morgen eens wat foto's schieten van de uds. Het is nu bijna donker...
 
Welkom en veel plezier hier!!!
 
Welkom op ons fijne forum!
 
welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan