- Berichten
- 30
Dag allemaal,
Sinds juni staat er bij ons een BGE mini. Deze wordt aardig gebruikt al zeg ik het zelf. Ben al toe aan 2 zak houtskool. Er is nu Bin a 15 kg doorheen!
Er gaat van alles op, van vleesch tot vegetarisch en alles daar tussen. Op hout is ook leuk. Koud roken heb ik nog niet gedaan, maar dat is niet zo makkelijk op een mini denk ik. Maar eens zalm koud roken. Heb een top marinade (ben kok geweest). Er zijn ook een paar taarten uitgekomen. Het boek van smartcook heeft goed geholpen in het begin.
Volgende stap is grotere stukken vlees en met Rub's gaan spelen!
Groet Piet
Sinds juni staat er bij ons een BGE mini. Deze wordt aardig gebruikt al zeg ik het zelf. Ben al toe aan 2 zak houtskool. Er is nu Bin a 15 kg doorheen!
Er gaat van alles op, van vleesch tot vegetarisch en alles daar tussen. Op hout is ook leuk. Koud roken heb ik nog niet gedaan, maar dat is niet zo makkelijk op een mini denk ik. Maar eens zalm koud roken. Heb een top marinade (ben kok geweest). Er zijn ook een paar taarten uitgekomen. Het boek van smartcook heeft goed geholpen in het begin.
Volgende stap is grotere stukken vlees en met Rub's gaan spelen!
Groet Piet