BasBQ
Beef en Steak

Hallo,

 

psd

Sprokkelaar
Berichten
30
Dag allemaal,

Sinds juni staat er bij ons een BGE mini. Deze wordt aardig gebruikt al zeg ik het zelf. Ben al toe aan 2 zak houtskool. Er is nu Bin a 15 kg doorheen!
Er gaat van alles op, van vleesch tot vegetarisch en alles daar tussen. Op hout is ook leuk. Koud roken heb ik nog niet gedaan, maar dat is niet zo makkelijk op een mini denk ik. Maar eens zalm koud roken. Heb een top marinade (ben kok geweest). Er zijn ook een paar taarten uitgekomen. Het boek van smartcook heeft goed geholpen in het begin.

Volgende stap is grotere stukken vlees en met Rub's gaan spelen!

Groet Piet
 
Welkom Piet!

Ik koudrook in de koele maanden met mijn proQ cold smoker in een kleine Weber (aka de WGA). Dus in een mini ei moet dat ook zeker lukken.
 
hoi Piet,
welkom bij dit edele genootschap
 
Hoi Piet,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier Piet.
En vertel eens, wat is dat die TOP marinade van jouw???
 
Van harte welkom hier Piet!!
 
Welkom piet!!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan