BasBQ
Beef en Steak

Hallo....

 

sjdehaan

Vuurmaker
Berichten
75
Hallo..

graag wil ik me even voorstellen.
Ben Sijbrand, woon in Joure, Ja in Joure waar de leukste Weber Grill Academy gegeven worden door Reitse spanninga.

Na jaren aangeklooit te hebben met een grandhall gas-bbq, overgestapt naar een weber one touch premium 57cm.
en dit had ik eerder moeten doen...

Grandhall is ondertussen verkocht en wacht nu op een mooie aanbieding voor een WSM.

De volgende gerechten hebben ondertussen op de OTP gelegen.
- spareribs (zowel 3-2-1 methode als snelle methode + verschillende rups en BBQ sausen)
- sateetjes
- spiffs burger
- MOINKballs
- Ceder plank Salmon
- Bobby Flay's Ceder Plank Salmon
- beer can chicken
- kippevleugeltje/pootjes/dijen
- banaan met rolo
 
hoi Sijbrand,

Welkom op dit edele genootschap.
Je bent al lekker bezig geweest zie ik al.

ps, we zijn hier dol op foto's  ;)
 
Hallo Sijbrand,

Welkom hier, Van een eventuele WSM ga je ook geen spijt krijgen.

 
Welkom Sijbrand, veel plezier op het forum en succes met je strooptocht naar een WSM!
 
Hoi Sijbrand,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Zo jij komt binnen, en hebt al lekker je best gedaan, leuk!

Gezellig dat je er bent, en er zijn er hier ook al een paar bij Reitse geweest, ik mag zelf van het najaar mijn opwachting maken, met een stel van het Genootschap hier.
 
Hoi Sijbrand, welkom en veel plezier hier.
 
Sybrand welkom bij het Genootschap. Joure en Reitse zijn hier geen onbekende, ga dit najaar voor de negende keer ;).
 
Terug
Bovenaan Onderaan