Goedenavond,
Wat een zomers weertje, tijd voor een hoop mensen om de bbq weer te voorschijn te toveren. Bij mij staat hij, weer of geen weer, aan in het wekend. Ik heb zelf een Weber premium 57 cm en deze bevalt mij uitstekend. Ik had eerst een traditionele bbq, een bak met een rooster erboven, maar nu is er voor mij een nieuw tijdperk aangebroken. Lekker lang en langzaam garen is mijn favoriet. Zelf ben ik slager en heb ik mijn eigen winkel in Oud Beijerland, dus ik weet wel het lekkerste stukje vlees te vinden.
Ik hoop dat het voorlopig dit mooie weer blijft en dat er maar veel kooltjes mogen gloeien dit jaar.
Groeten
David Van Leijden
Wat een zomers weertje, tijd voor een hoop mensen om de bbq weer te voorschijn te toveren. Bij mij staat hij, weer of geen weer, aan in het wekend. Ik heb zelf een Weber premium 57 cm en deze bevalt mij uitstekend. Ik had eerst een traditionele bbq, een bak met een rooster erboven, maar nu is er voor mij een nieuw tijdperk aangebroken. Lekker lang en langzaam garen is mijn favoriet. Zelf ben ik slager en heb ik mijn eigen winkel in Oud Beijerland, dus ik weet wel het lekkerste stukje vlees te vinden.
Ik hoop dat het voorlopig dit mooie weer blijft en dat er maar veel kooltjes mogen gloeien dit jaar.
Groeten
David Van Leijden