- Berichten
- 5.232
Goedemorgen allemaal,
Ik ben John, vader van 3 en gelukkig getrouwd.
woonachtig in het pittoreske Oostelbeers (langs Oirschot)
al een hele tijd lees ik mee op dit forum en vind nu dat het tijd is om mijn eigen te registreren.
Altijd al ben ik enthousiast bezig geweest met grillen en koken, BBQen mocht ik het niet noemen, inmiddels weet ik dat dat grillen is.
een aantal jaar geleden heb ik een weber Master touch gbs premium E5775 aangeschaft en hier heel veel plezier aan beleefd. (En nog steeds)
Hier heb ik mijn eerste pulled pork op gemaakt en de lekkerste ribeye die ik ooit gehad heb.
Na een aantal jaar hier lekker mee bezig te zijn geweest vond ik het tijd om me eens te gaan verdiepen in een keramische bbq.
omdat toen zo ongeveer alles niet meer mocht door Corona hebben we het besluit genomen om het afdak waar alles onder staat te vergroten zodat hier een fatsoenlijke buitenkeuken onder kan.
omdat ik (bijna) alles zelf doe heeft dit ongeveer een jaar geduurd, tussen het koken door moet er ook nog wel eens gewerkt worden in mijn eigen servicebedrijf.
tijdens het verbouwen heb ik uiteindelijk het besluit genomen om voor een Kamado Joe Big Joe 3 te gaan.
hier heb ik nog geen moment spijt van gehad.
Inmiddels is de verbouwing klaar en mijn buitenkeuken bijna, ik ga proberen een foto toe te voegen.
mochten jullie ergens vragen of opmerkingen over hebben stel ze dan gerust.
groet John.
Ik ben John, vader van 3 en gelukkig getrouwd.
woonachtig in het pittoreske Oostelbeers (langs Oirschot)
al een hele tijd lees ik mee op dit forum en vind nu dat het tijd is om mijn eigen te registreren.
Altijd al ben ik enthousiast bezig geweest met grillen en koken, BBQen mocht ik het niet noemen, inmiddels weet ik dat dat grillen is.
een aantal jaar geleden heb ik een weber Master touch gbs premium E5775 aangeschaft en hier heel veel plezier aan beleefd. (En nog steeds)
Hier heb ik mijn eerste pulled pork op gemaakt en de lekkerste ribeye die ik ooit gehad heb.
Na een aantal jaar hier lekker mee bezig te zijn geweest vond ik het tijd om me eens te gaan verdiepen in een keramische bbq.
omdat toen zo ongeveer alles niet meer mocht door Corona hebben we het besluit genomen om het afdak waar alles onder staat te vergroten zodat hier een fatsoenlijke buitenkeuken onder kan.
omdat ik (bijna) alles zelf doe heeft dit ongeveer een jaar geduurd, tussen het koken door moet er ook nog wel eens gewerkt worden in mijn eigen servicebedrijf.
tijdens het verbouwen heb ik uiteindelijk het besluit genomen om voor een Kamado Joe Big Joe 3 te gaan.
hier heb ik nog geen moment spijt van gehad.
Inmiddels is de verbouwing klaar en mijn buitenkeuken bijna, ik ga proberen een foto toe te voegen.
mochten jullie ergens vragen of opmerkingen over hebben stel ze dan gerust.
groet John.