Rubracer
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Mijn naam is Ruben
Ik BBQ al best een poosje maar niet zo vaak.
Aangezien ik via google wel eens hier terecht kwam toch maar eens een account gemaakt!
Ik heb ooit voor mijn verjaardag een Weber go anywhere (houtskool versie) gevraagd en gekregen.
Daar ik op de bovenste etage van n appartementen complex woonde kon ik daar BBQ en!
Maak nooit echt gekke dingen op de wga...maar al wel veel ontdekt over het hoe en wat qua grillen.
Met vrienden even BBQ en op n zaterdagmiddag/avond gebeurt 2a3 x per jaar en dan kiezen we toch voor traditionele kleine stukjes vlees.
Kip of varkenssate, hamburgers,biefstuk puntjes e.d.
Maar wel zelf gemaakt en gekruid!
Valt ook nog eens goed in de smaak!
Kan echt makkelijk voor vier man bereiden op de wga.. combi van direct en indirect grillen.
Verder wel een paar x een varkensrollade low n slow gedaan met rookhout (chunks).
Ook dit gaat fantastisch met de wga daar je heel goed kan spelen met de luchtstroom.
Zelfs een x indirect afbakbrood gebakken ...duurde lang maar was op restje briketten die nogal aardig op temperatuur bleven en het brood zat tegen tht datum...
Gebruik meestal Echt Goed briketten maar ga als de zak leeg is kokosbriketten proberen.
Groetjes, Ruben
Ik BBQ al best een poosje maar niet zo vaak.
Aangezien ik via google wel eens hier terecht kwam toch maar eens een account gemaakt!
Ik heb ooit voor mijn verjaardag een Weber go anywhere (houtskool versie) gevraagd en gekregen.
Daar ik op de bovenste etage van n appartementen complex woonde kon ik daar BBQ en!
Maak nooit echt gekke dingen op de wga...maar al wel veel ontdekt over het hoe en wat qua grillen.
Met vrienden even BBQ en op n zaterdagmiddag/avond gebeurt 2a3 x per jaar en dan kiezen we toch voor traditionele kleine stukjes vlees.
Kip of varkenssate, hamburgers,biefstuk puntjes e.d.
Maar wel zelf gemaakt en gekruid!
Valt ook nog eens goed in de smaak!
Kan echt makkelijk voor vier man bereiden op de wga.. combi van direct en indirect grillen.
Verder wel een paar x een varkensrollade low n slow gedaan met rookhout (chunks).
Ook dit gaat fantastisch met de wga daar je heel goed kan spelen met de luchtstroom.
Zelfs een x indirect afbakbrood gebakken ...duurde lang maar was op restje briketten die nogal aardig op temperatuur bleven en het brood zat tegen tht datum...
Gebruik meestal Echt Goed briketten maar ga als de zak leeg is kokosbriketten proberen.
Groetjes, Ruben