Hallo allemaal,
Mijn naam is Wouter, 36 jaar uit het altijd zonnige (nouja vandaag niet dan) Castricum aan Zee. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het komende halfjaar ga ik sowieso weinig toevoegen qua BBQ-werk maar zal zeker meelezen en reageren waar mogelijk/zinvol
Op dit moment heb ik alleen een zelfgebouwde tuinhaard/open BBQ in de tuin staan, waar ik aankomend jaar vermoedelijk een Primo Oval L of XL aan ga toevoegen. Ik denk dat de L groot genoeg is maar ik zie dat toch veel mensen de XL hebben, ben benieuwd waarom! In mijn keuken heb ik ook een extra grote inductieplaat, grote oven, grote pannen (o.a. Le Creuset ovaal pannetje van 15 liter voor een stoofpot) dus wellicht val ik om te praten naar de XL. Momenteel alleen even geen tijd en budgettaire ruimte, iets met ZZP-er zijn en geen inkomsten, zolder voor een vermogen verbouwd, flinke tijd in Nieuw Zeeland gezeten, dure studie aan het doen en nog meer gezinsuitbreiding op komst. Kortom, voorlopig even weinig actie hier (op BBQ vlak dan).
Koken is al zeker 15 jaar een hobby van me en ik bak ook af en toe maar wel veel minder. Ik hou van nieuwe gerechten ontdekken, experimenteren en eten. Gelukkig deelt mijn gezin die opvatting dus als de situatie het weer toelaat ga ik vast mooie dingen maken en delen van de BBQ.
Ik heb er in ieder geval zin in en zal even een foto delen van mijn zelfgemaakte raketlanceerstation (zoals de buren het noemen, zeker als de sfeerverlichting 's avonds aangaat). Oké, ik moest serieus zoeken naar een foto dus het zijn oude foto's waarbij nog een ongebeitst kattenhek op het dak van het schuurtje staat en links groeit inmiddels een hele mooie blauwe regen waardoor het niet meer zo kaal is. Kortom, de foto's zijn nog een beetje uit de nieuwbouw periode
Mijn naam is Wouter, 36 jaar uit het altijd zonnige (nouja vandaag niet dan) Castricum aan Zee. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het komende halfjaar ga ik sowieso weinig toevoegen qua BBQ-werk maar zal zeker meelezen en reageren waar mogelijk/zinvol

Op dit moment heb ik alleen een zelfgebouwde tuinhaard/open BBQ in de tuin staan, waar ik aankomend jaar vermoedelijk een Primo Oval L of XL aan ga toevoegen. Ik denk dat de L groot genoeg is maar ik zie dat toch veel mensen de XL hebben, ben benieuwd waarom! In mijn keuken heb ik ook een extra grote inductieplaat, grote oven, grote pannen (o.a. Le Creuset ovaal pannetje van 15 liter voor een stoofpot) dus wellicht val ik om te praten naar de XL. Momenteel alleen even geen tijd en budgettaire ruimte, iets met ZZP-er zijn en geen inkomsten, zolder voor een vermogen verbouwd, flinke tijd in Nieuw Zeeland gezeten, dure studie aan het doen en nog meer gezinsuitbreiding op komst. Kortom, voorlopig even weinig actie hier (op BBQ vlak dan).
Koken is al zeker 15 jaar een hobby van me en ik bak ook af en toe maar wel veel minder. Ik hou van nieuwe gerechten ontdekken, experimenteren en eten. Gelukkig deelt mijn gezin die opvatting dus als de situatie het weer toelaat ga ik vast mooie dingen maken en delen van de BBQ.
Ik heb er in ieder geval zin in en zal even een foto delen van mijn zelfgemaakte raketlanceerstation (zoals de buren het noemen, zeker als de sfeerverlichting 's avonds aangaat). Oké, ik moest serieus zoeken naar een foto dus het zijn oude foto's waarbij nog een ongebeitst kattenhek op het dak van het schuurtje staat en links groeit inmiddels een hele mooie blauwe regen waardoor het niet meer zo kaal is. Kortom, de foto's zijn nog een beetje uit de nieuwbouw periode

Laatst bewerkt: