Hallo allemaal,
Ik sta nu al een weekje aangemeld en bij deze wil ik me toch nog maar even voorstellen.
Ik ben Stefan 25 jaartjes jong en woonachtig in voorhout. Het bbq'en is er bij mij eigenlijk al vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten, maar dan wel zoals elke simpelen burger het doet volgas de fik der in en maar draaien met dat vlees. Tot dat ik 2 jaar geleden me WSM aanschafte en ik bij me nieuwe baan begon en een collega leerde kennen die ook wel van een paar kooltjes opstoken houd. Deze heb mijn zover gebracht dat ik van een simpel kippenpootje naar de echte stukken vlees ben gegaan. Ik heb al een aantal recepten van dit forum afgehaald en vond het nu wel is tijd voor om me ook eens aan te melden.
Groetjes Stefan
Ik sta nu al een weekje aangemeld en bij deze wil ik me toch nog maar even voorstellen.
Ik ben Stefan 25 jaartjes jong en woonachtig in voorhout. Het bbq'en is er bij mij eigenlijk al vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten, maar dan wel zoals elke simpelen burger het doet volgas de fik der in en maar draaien met dat vlees. Tot dat ik 2 jaar geleden me WSM aanschafte en ik bij me nieuwe baan begon en een collega leerde kennen die ook wel van een paar kooltjes opstoken houd. Deze heb mijn zover gebracht dat ik van een simpel kippenpootje naar de echte stukken vlees ben gegaan. Ik heb al een aantal recepten van dit forum afgehaald en vond het nu wel is tijd voor om me ook eens aan te melden.
Groetjes Stefan