- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
Daar waar ik eerder al eens kogel met scheerzeep heb gemaakt, vandaag in de herhaling maar dan met een heel mooi stuk paardehaasbief.
Het resultaat was wederom een feestje en onze gast wist te melden dat dit de lekkerste biefstuk was die hij ooit had gegeten.
Was er zelf iig ook erg tevreden over. Het puntje was het "restje" wat ik er van de slager bij kreeg
dichtschroeien op de directe hete Q
inpakken in de "scheerzeep" rugspek van het varken
in de folie bij een kern van 43?C, eind temp na 15 minuten was 45?C
het bordje
alles helaas op.....
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Daar waar ik eerder al eens kogel met scheerzeep heb gemaakt, vandaag in de herhaling maar dan met een heel mooi stuk paardehaasbief.
Het resultaat was wederom een feestje en onze gast wist te melden dat dit de lekkerste biefstuk was die hij ooit had gegeten.
Was er zelf iig ook erg tevreden over. Het puntje was het "restje" wat ik er van de slager bij kreeg




dichtschroeien op de directe hete Q

inpakken in de "scheerzeep" rugspek van het varken

in de folie bij een kern van 43?C, eind temp na 15 minuten was 45?C



het bordje

alles helaas op.....
gloeiende groet
Camiel de barbecueman