BasBQ
Beef en Steak

haas met scheerzeep

 
 
 
 

camiel

Gerijpt
Berichten
2.593
Hallo BBQvrienden

Daar waar ik eerder al eens kogel met scheerzeep heb gemaakt, vandaag in de herhaling maar dan met een heel mooi stuk paardehaasbief.

Het resultaat was wederom een feestje en onze gast wist te melden dat dit de lekkerste biefstuk was die hij ooit had gegeten.

Was er zelf iig ook erg tevreden over. Het puntje was het "restje" wat ik er van de slager bij kreeg :D

paardebief-haas01.jpg


paardebief-haas02.jpg


paardebief-haas03.jpg

dichtschroeien op de directe hete Q

paardebief-haas04.jpg

inpakken in de "scheerzeep"  rugspek van het varken

paardebief-haas05.jpg

in de folie bij een kern van 43?C, eind temp na 15 minuten was 45?C

paardebief-haas06.jpg


paardebief-haas07.jpg


paardebief-haas08.jpg

het bordje

paardebief-haas09.jpg

alles helaas op.....



gloeiende groet

Camiel de barbecueman
 
Wow!! Dit ziet er weer heerlijk uit zeg!!! Thumbs up!!!
 
Lekker en een echte fijnproever zie ik aan de Chouffe Bok  :D
 
Geweldig!!!! Leuke post!
En idd chouffe Bock rules!, :p
 
Ziet er wederom heerlijk uit.
Weer door wederhelft geknoopt. Vorige keer lukte dat beter.
 
Terug
Bovenaan Onderaan