BasBQ
Beef en Steak

Gyros van procureur

 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Vandaag volgens het recept van @Mele best, Gyros van varkens nek gemaakt!

c8fbb73f00bee72b2e5320f6b1e81b22.jpg


9f24fb4e785d88007f0483e4ab28d32a.jpg


fef858f68612a0642a2ad4813a4cba0c.jpg


eb9f7c9dd41e56872159438dfc29ed1d.jpg


d2e5497d42851a99d26fefb4f56ea6b9.jpg
 
Poeh lekker hoor!!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker!
 
lijkt me erg lekker
gaat op de todo
 
Ziet er heerlijk uit, is hier favorieter dan shoarma.
Ook al een paar keer gemaakt, helaas niet op de Q, maar op een electrische haantjesgrill.
Vind het ieder keer jammer dat het zo lastig is om het vlees zo lekker dun te snijden zoals ze in Griekenland doen, misschien een keer met ander vlees dan procureur maken, maar ja, welk stuk dan????

 
Wanneer je je vlees even lichtjes aanvriest kun je makkelijker dunnere plakken snijden. En een scherp mes doen ook wonderen natuurlijk.
(Of een snijmachine :D )
 
Mooi gerecht voor het spitje. Ziet er heerlijk uit. Deze moet op de lijst
 
Lekker had ik ook wel gelust
 
Gyros of shoarma van het spit is hier een herhalingsrecept. Lekker hoor. Ook top om van lam te maken
 
SilverFox zei:
Wanneer je je vlees even lichtjes aanvriest kun je makkelijker dunnere plakken snijden. En een scherp mes doen ook wonderen natuurlijk.
(Of een snijmachine :D )

Ik bedoelde dat als het vlees klaar is en je het van het spit afsnijdt. Is mij nog nooit gelukt om dat zo dun te krijgen, en ja mijn messen zijn scherp  :)
Dus aanvriezen terwijl het warm is lijkt me ook geen optie
 
Hahaha, nee dan moet je dat niet willen inderdaad
 
Terug
Bovenaan Onderaan