BasBQ
Beef en Steak

Grote Zalm forel

 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.203
Vandaag de vangst van gisteren in de Q gelegd.
De grootste vis (2,5 kg gekuist) vandaag klaargemaakt, binnen en buiten kant bestrooit met zout en citroen peper.
In de buik nog peterselie en dille gestoken.
Wanneer de Q 60 gr C was enkele stukken van gebruikte teak rookplank in het vuur en direct de schaal met de vis in de Q gelegd.
Vis heeft ongeveer 45 minuten nodig gehad om tot 55 gr C kerntemperatuur te komen. De Q was intussen 160 gr C.

IMG_20230825_173906.jpg


IMG_20230825_163635.jpg


IMG_20230825_163532.jpg


IMG_20230825_163308.jpg


IMG_20230825_174526.jpg
 
Heerlijk 😘, goeie vangst 👍🏻
 
Mooi visje zeg, ziet er smakelijk uit. En leuk om hem zelf te vangen en dan ook zelf te bereiden!
 
Echt gaaf om je eigen vangst op de BBQ te leggen. Doe je dit vaker? Ziet er enorm lekker uit.
 
Ja wij gaan regelmatig vissen op forel.
De vijver waar me nu gaan zet een aantal kg gewone forel en zalmforel uit per visser. Als er veel vissers zijn zitten daar altijd grote bij. Nu gingen ze tot en 3 kg.
In de winter zelfs tot 7 kg.
Dus hier komt regelmatig forel in de Q.
 
Terug
Bovenaan Onderaan