- Berichten
- 1.595
Vandaag de vangst van gisteren in de Q gelegd.
De grootste vis (2,5 kg gekuist) vandaag klaargemaakt, binnen en buiten kant bestrooit met zout en citroen peper.
In de buik nog peterselie en dille gestoken.
Wanneer de Q 60 gr C was enkele stukken van gebruikte teak rookplank in het vuur en direct de schaal met de vis in de Q gelegd.
Vis heeft ongeveer 45 minuten nodig gehad om tot 55 gr C kerntemperatuur te komen. De Q was intussen 160 gr C.
De grootste vis (2,5 kg gekuist) vandaag klaargemaakt, binnen en buiten kant bestrooit met zout en citroen peper.
In de buik nog peterselie en dille gestoken.
Wanneer de Q 60 gr C was enkele stukken van gebruikte teak rookplank in het vuur en direct de schaal met de vis in de Q gelegd.
Vis heeft ongeveer 45 minuten nodig gehad om tot 55 gr C kerntemperatuur te komen. De Q was intussen 160 gr C.