Nu haal ik bij de makro nog wel eens stukken amerikaanse sukade of picanha enz, maar deze stukken zijn meestal toch wel een kilo, of meer.
we zijn thuis met zijn viertjes, maar het ene dametje drinkt alleen nog maar flesje en de andere eet nog zo weinig dat is verwaarloosbaar.
Nu is bijv. 1kg picanha te veel voor ons beide, hoe doen jullie dat. Snijden jullie het vanuit de winkel gelijk in kleinere stukken voordat het de vriezer in gaat, of bbq'en jullie het altijd in 1 stuk en verwarmen jullie het de volgende dag nog een keer of iets dergelijks. Ik ben zeer benieuwd hoe jullie dat doen.
we zijn thuis met zijn viertjes, maar het ene dametje drinkt alleen nog maar flesje en de andere eet nog zo weinig dat is verwaarloosbaar.
Nu is bijv. 1kg picanha te veel voor ons beide, hoe doen jullie dat. Snijden jullie het vanuit de winkel gelijk in kleinere stukken voordat het de vriezer in gaat, of bbq'en jullie het altijd in 1 stuk en verwarmen jullie het de volgende dag nog een keer of iets dergelijks. Ik ben zeer benieuwd hoe jullie dat doen.