Binnenkort gaan we met een groep van 30 een tennistoernooi doen. Nu hebben ze gevraagd of ik de "luxe" BBQ kan verzorgen.
We hebben 2 kamado's tot de beschikking, waarvan ik er 1 wil gebruiken voor pulled pork. Dan houden we nog een BBQ over, maar wat raden jullie aan om nog meer te maken?
Dit had ik zelf bedacht, maar aanvullingen zijn meer van welkom
Broodjes pulled pork (110°) met Louisiana Coleslaw
3 Kgs procureur
Slow smoked Picanha steak
3x Picanha steak (1,2 - 1,6 kgs per stuk) 135°
30x Zoete aardappel
Middag snack
Beef balls - 110°
Little Smokers 130°
Moinkballs 180°
Garnalen spiezen 220°
We hebben 2 kamado's tot de beschikking, waarvan ik er 1 wil gebruiken voor pulled pork. Dan houden we nog een BBQ over, maar wat raden jullie aan om nog meer te maken?
Dit had ik zelf bedacht, maar aanvullingen zijn meer van welkom

Broodjes pulled pork (110°) met Louisiana Coleslaw
3 Kgs procureur
Slow smoked Picanha steak
3x Picanha steak (1,2 - 1,6 kgs per stuk) 135°
30x Zoete aardappel
Middag snack
Beef balls - 110°
Little Smokers 130°
Moinkballs 180°
Garnalen spiezen 220°