Mijn naam is Dick – sinds mei trotse bezitter van een Grill Guru Large. Na menig kampvuurtje op een skottelbraai ben ik nu vol gas (of eigenlijk: vol rook) gegaan voor het echte werk: Low & Slow. Denk aan brisket, pulled pork en andere happen waarvoor je geduld moet hebben... én honger.
Overdag ben ik ICT'er, wat betekent dat ik heerlijk vanuit huis werk en zo nu en dan subtiel de barbecue laat smeulen tussen de Teams-meetings door. Want wie zegt dat thuiswerken saai is?
Kleine domper: m’n barbecue staat in de buitenlucht en is dus helaas niet regenproof. Dus ik wacht met aansteken totdat de zon zich laat zien – of in ieder geval niet verstoppertje speelt achter stortbuien.
Ik ben nog een groentje in de rookwereld, maar speur fanatiek het web af op zoek naar recepten, sauzen, rubs en geniale DIY-trucjes. Zo kwam ik ook op dit forum terecht – en dacht: waarom lurken als je ook mee kunt praten?
Kortom, ik meld me bij de club – met honger, nieuwsgierigheid, en een lichte obsessie voor vlees met een rookrandje.
Overdag ben ik ICT'er, wat betekent dat ik heerlijk vanuit huis werk en zo nu en dan subtiel de barbecue laat smeulen tussen de Teams-meetings door. Want wie zegt dat thuiswerken saai is?
Kleine domper: m’n barbecue staat in de buitenlucht en is dus helaas niet regenproof. Dus ik wacht met aansteken totdat de zon zich laat zien – of in ieder geval niet verstoppertje speelt achter stortbuien.
Ik ben nog een groentje in de rookwereld, maar speur fanatiek het web af op zoek naar recepten, sauzen, rubs en geniale DIY-trucjes. Zo kwam ik ook op dit forum terecht – en dacht: waarom lurken als je ook mee kunt praten?
Kortom, ik meld me bij de club – met honger, nieuwsgierigheid, en een lichte obsessie voor vlees met een rookrandje.