GrillM@ster
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Dag Beste BBQ-ers,
Mijn naam is Vincent, met diep respect voor de mensen die het geloof van het groene-, en zwarte eitje aanhangen, ben ik een Weberiaan.
Daarvan heb ik meerdere modellen: van klein tot groot. Als vrijwilliger op een camping hang ik soms de GrillMaster uit en met een vast Team wordt er een speenvarken aan het roterend spit gegrild. Da's weer heel ambachtelijk werken en dat doen we op een gemetselde BBQ van 1,00 x 2,00 meter.
Voor "het roken" (wat ook goed op de BBQ kan), heb ik een Livorno rook-oven gekocht en daar ben ik ook druk mee bezig: heel lekker, maar er valt nog veel te leren.
Sous-vide: is dat binnen dit genootschap vloeken in de Kerk? Met een Anova Sous-Vide heb ik gisteren drie dikke steaks gegaard, toen op de BBQ geseared.
Maar ook daarmee valt nog veel te leren. U bemerkt het al? Het gaat alle kanten op, erg enthousiast, houdt van barbecuen, roken: lekker eten & gezelligheid en heeft altijd honger.
Ik hoop veel van anderen te leren, wellicht een keer iets samen te doen en als het mij lukt, sta ik BBQ-Fanaten met raad (en daad) bij.
Groet Vincent.
Mijn naam is Vincent, met diep respect voor de mensen die het geloof van het groene-, en zwarte eitje aanhangen, ben ik een Weberiaan.
Daarvan heb ik meerdere modellen: van klein tot groot. Als vrijwilliger op een camping hang ik soms de GrillMaster uit en met een vast Team wordt er een speenvarken aan het roterend spit gegrild. Da's weer heel ambachtelijk werken en dat doen we op een gemetselde BBQ van 1,00 x 2,00 meter.
Voor "het roken" (wat ook goed op de BBQ kan), heb ik een Livorno rook-oven gekocht en daar ben ik ook druk mee bezig: heel lekker, maar er valt nog veel te leren.
Sous-vide: is dat binnen dit genootschap vloeken in de Kerk? Met een Anova Sous-Vide heb ik gisteren drie dikke steaks gegaard, toen op de BBQ geseared.
Maar ook daarmee valt nog veel te leren. U bemerkt het al? Het gaat alle kanten op, erg enthousiast, houdt van barbecuen, roken: lekker eten & gezelligheid en heeft altijd honger.
Ik hoop veel van anderen te leren, wellicht een keer iets samen te doen en als het mij lukt, sta ik BBQ-Fanaten met raad (en daad) bij.
Groet Vincent.