- Berichten
- 2.292

Vandaag weer onze Griekse Burgers gegeten en besloten dat het recept maar even gedeeld moet worden. Dat doe ik natuurlijk dan op mijn deler op FB maar ook hier met jullie.
Griekse Burgers
Ingredi?nten (voor vijf grote burgers):
700 gram kipgehakt
Handje vol diepvriesspinazie (vergeten te wegen)
50 gram feta
Halve grote rode ui
1 ei
1 teen knoflook
4 zongedroogde tomaatjes
4 el Paneermeel
0,5 tl tijm
0,5 tl oregano
Peper en zout

Snij de ui en tomaatjes in kleine stukjes en pers de knoflookteen. Laat de spinazie ontdooien en knijp het meeste vocht eruit. Voeg alle ingredi?nten bij het gehakt en maak er grote burgers van. Let op! Ze vullen nog al dus meestal heb je aan 1 per persoon genoeg.


Als de burgers gemaakt zijn lekker bakken op de BBQ!

Wij hebben ze gegeten met een lekkere feta/tatziki dip en naan broden. Maar ze kunnen natuurlijk ook op een broodje!

