BasBQ
Beef en Steak

Golden bacon aanvullen

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
a8ygedes.jpg


6u9a2y4e.jpg


Hij mag nu een weekje rusten.
 
Hallo, jij bent lekker bezig jochie! Ik ga me schuldig voelen ;)
 
lekker, moet ik ook maar weer eens gaan doen
 
Goek bezig weer Mike, mijn vooraad is er bijna door dus over een paar weekjes ook maar weer eens een sessie doen.
Haal jij trouwens altijd je buikspek bij de makro?
 
Het volgende project is weer gestart zie ik. Goed bezig man !
 
Boel0037 zei:
Goek bezig weer Mike, mijn vooraad is er bijna door dus over een paar weekjes ook maar weer eens een sessie doen.
Haal jij trouwens altijd je buikspek bij de makro?

Eigenlijk wel ja.
 
ik zie dat dit al gepekeld buikspek is, wordt het dan niet te zout?
 
Mike v R zei:
Dit spek is niet gepekeld.

op de verpakking van het spek staat gepekeld en gekant, daarom liet ik deze bij de Makro altijd liggen... het ziet er altijd wel erg mooi uit en als het toch te gebruiken is dan koop ik het de volgende keer ook gelijk  :D

Of ben ik dyslectisch geworden, ik lees nu iets van gepeld... maar ehh hoe pel je buikspek dan? :S
 
Chtakafri zei:
Mike v R zei:
Dit spek is niet gepekeld.

op de verpakking van het spek staat gepekeld en gekant, daarom liet ik deze bij de Makro altijd liggen... het ziet er altijd wel erg mooi uit en als het toch te gebruiken is dan koop ik het de volgende keer ook gelijk  :D

Of ben ik dyslectisch geworden, ik lees nu iets van gepeld... maar ehh hoe pel je buikspek dan? :S

Er staat inderdaad gepeld ;)

Ik denk dat Bert hier wel een andwoord op kan geven.
 
Gepeld betekent dat het vlees tussen de ribben uit is gehaald ;)
 
ahh .. dus spareribs eet je ook niet zomaar, die moet je eerst pellen  :p
Thx iig, ik ben weer iets slimmer !
 
slimmer of wijzer?  ;)
 
Ik ruik hem hier!
 
Zo dat is een mooie stuk spek zeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan