BasBQ
Beef en Steak

Goedemorgen, even voorstellen.

 

Aevin

Vuurmaker
Berichten
54
Goedemorgen,
Ik kijk al langer mee op dit forum, voor allerhande tips en tricks.
Toch maar besloten om mezelf ook daadwerkelijk te voorzien van een account voor het forum.

Ik ben Paul en kom uit de buurt van Vlissingen.
Eind 30 en de zoon van de originele bedenker van het "Walchersgilde Spek" recept, welk ook hier welbekend is(het spek dan ;)).

BBQ enthusiast, Hobby-brouwer (inmiddels al even niet meer wegens ruimte gebrek).

BBQ hardware:
- Weber 47 cm, GBS met aftermarket spit en spitring (ja, ik weet het, veel te klein)
- Ugly Drum Smoker, zelfbouw, geblazen door een Flameboss 400.
- Rookkast van ~400 liter met optie tot koud of warm roken, geërfd.
- Worstenvuller RVS (semi-pro spul), helaas nog geen worst gemaakt want mijn lidl gehaktmolen is er mee opgehouden.

Ben mij op dit moment aan het oriënteren op een nieuwe gehaktmolen :ROFLMAO: en ook een keramische BBQ ter vervanging van de weber en mogelijk zelfs de UDS.
 
Laatst bewerkt:
Welkom Paul!
 
Welkom Paul, de zoon van....... 😁
Ik zou bijna om een handtekening vragen, een van mijn eerste recepten buikspek ooit 🥹😋😋
 
Welkom Paul
 
Terug
Bovenaan Onderaan