Bij het opruimen van de keukenkastjes kwam ik een leuke verassing tegen.
Namelijk een gietijzeren poffertjesplaat die mijn vriendin een paar jaar geleden van haar ouderlijk huis had meegenomen en een beetje vergeten is geraakt.
Nu heb ik echter het bbq virus aardig te pakken en kreeg ook het idee om deze te gaan gebruiken op mn Q.
Nu lees ik het een en ander over seasonen van gietijzeren pannetjes en grillplates is dit ook bij mijn poffertjes plaat aan te raden?
Mij viel ook op dat er een paar hele kleine roestplekjes opzitten wat is de beste manier om dit schoon te maken?
Graag jullie tips en bevindingen hierover, het lijkt mij erg leuk om eens poffertjes op de bbq te gaan maken
Namelijk een gietijzeren poffertjesplaat die mijn vriendin een paar jaar geleden van haar ouderlijk huis had meegenomen en een beetje vergeten is geraakt.
Nu heb ik echter het bbq virus aardig te pakken en kreeg ook het idee om deze te gaan gebruiken op mn Q.
Nu lees ik het een en ander over seasonen van gietijzeren pannetjes en grillplates is dit ook bij mijn poffertjes plaat aan te raden?
Mij viel ook op dat er een paar hele kleine roestplekjes opzitten wat is de beste manier om dit schoon te maken?
Graag jullie tips en bevindingen hierover, het lijkt mij erg leuk om eens poffertjes op de bbq te gaan maken