BasBQ
Beef en Steak

Gewoon Ballen

 

drdre67

Stoker
Berichten
303
Ken je dat?
Na een ochtendje met de mountainbike baggeren ineens trek in MOINKballs.
Helaas geen rundergehakt in huis dus maar een beetje gesmokkeld met MOINKgehakt.
Sausje gemaakt en ballen op de keg bij 110 graden. Na een uurtje sausje gesmeerd. En half uur later op het bordje.
Ze waren weer lekker.

5d80a0f6b572edc1105087542e49f52d.jpg


add4be40843b00f49354326e7a29763c.jpg


bfeac949c00f3ec98c288f88810b6cfa.jpg


3383a7352f8f9cf34e0415f6011157ce.jpg


f52addf0fc69e4ff08c0890cfb12ba18.jpg


d525ef78c9281d4c35060c372e423b42.jpg


86c55fd0950f204861ac1911b5ac8082.jpg


89633f21dd2ecdf3234b16fa5607e034.jpg


500e452700c43dcf5fd0073bc6868760.jpg
 
Jij hebt mooi glimmende ballen
 
drdre67 zei:
Ken je dat?
Na een ochtendje met de mountainbike baggeren ineens trek in MOINKballs.

Nee, dat mountainbike stuk zegt me niks
Maar lekkere ballen hoor!
 
jou ballen zijn wel om in te happen
 
Hele, hele lekkere ballen, lusten wij ook. Lijkt wel of ze steeds groter worden.  ;)!
 
Goeie ballen heb je!
 
bart_dewulf zei:
Lekkere MOINKS kun je even de verhoiudingen van dat sausje delen aub

250 ml frambozen jam zonder pitjes
60 ml balsamico azijn
2 of 3 teentjes knoflook
cayennepeper naar smaak (officieel Chipotles)
 
Aaaah balsamico azijn , veelzijdig goedje zowel voor warme als koude toepassingen , gebruik ik ook veel.
 
Lekker lekker!
 
Dat zijn geen gewone ballen hoor, heerlijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan