BasBQ
Beef en Steak

Gevulde varkenshaas

 
 

Bas Post

Vuurmaker
Berichten
74
Vandaag was het weer tijd voor één van mij favorieten, de gevulde varkenshaas ingepakt in spek. Vandaag gevuld met olijven, gedroogde tomaat, basilicum en Parmezaanse kaas. Omdat mijn vrouw zwanger is, heb ik ze gegaard tot een kerntemperatuur van 72 graden. Dat was helaas alleen niet zo’n succes want de haasjes waren een beetje droog geworden. Volgende keer maar weer gewoon tot 56 graden.

7ed125dd5d8750abacc1398be1835103.jpg

baad20a00ed5d91da089d7e44bc638f5.jpg

fd7bb73fdd1d2df4a047eab31cdb315f.jpg

c346b07dea53bb7b724a5ec2ea6894b1.jpg

65d4b46c829db43f89480a0af6af2fc8.jpg
 
Het is niet mislukt door de temp keuze, zien er wel goed uit
Volgende keer die van jezelf korter erop dan
 
Het is niet mislukt door de temp keuze, zien er wel goed uit
Volgende keer die van jezelf korter erop dan

Nee mislukt waren ze ook zeker niet hoor. Volgende keer inderdaad die van mij gewoon wat eerder van de bbq af halen.
 
Ziet er wel monster lekker uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Je brengt me op leuke ideeen.
Lekker.
 
Lekker maaltje zo. Moet toch eens wat meer met varkenshaas gaan werken. Ga z’n rol eens proberen. Ziet er idd erg lekker uit allemaal.
 
ja lekker. lust ik ook dus schuif maar door.
heerlijk stukje vlees
 
Ziet er heel erg lekker uit! Hier kan ik mijn vrouw (en mijzelf natuurlijk) erg blij mee maken :)
Wat is de Dome temperatuur als ik vragen mag? 160gr?
 
Ziet er heel erg lekker uit! Hier kan ik mijn vrouw (en mijzelf natuurlijk) erg blij mee maken :)
Wat is de Dome temperatuur als ik vragen mag? 160gr?

Ik heb een temperatuur van 180 graden aangehouden. En dan je varkenshaas er uiteraard indirect opleggen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan