- Berichten
- 187
Ik zag dit voorbij komen in het forum (weet niet meer van wie
) en dacht "Dát is lekker porverdikkies!"
En vandaag dus gemaakt. De varkenshaas in spek gevuld met zongedroogde tomaat, olijven, basilicum en parmezaanse kaas
En man man man....het was inderdaad zo lekker!
De haasjes ingesneden en gevuld. Daarna licht in de rub gezet en een passende spekjas gemaakt.
De BBQ op 180 gezet en gewacht tot de kern 50 graden was. Daarna gelakt met een bourbon whiskey BBQ saus.
Toen de Kern naar 58 graden waarna ik ze in heb gepakt en ze 10 minuten heb laten rusten.
Samen met een bulgursalade met feta en een heerlijk biertje was het genieten!!!

En vandaag dus gemaakt. De varkenshaas in spek gevuld met zongedroogde tomaat, olijven, basilicum en parmezaanse kaas
En man man man....het was inderdaad zo lekker!
De haasjes ingesneden en gevuld. Daarna licht in de rub gezet en een passende spekjas gemaakt.
De BBQ op 180 gezet en gewacht tot de kern 50 graden was. Daarna gelakt met een bourbon whiskey BBQ saus.
Toen de Kern naar 58 graden waarna ik ze in heb gepakt en ze 10 minuten heb laten rusten.
Samen met een bulgursalade met feta en een heerlijk biertje was het genieten!!!