BasBQ
Beef en Steak

Gevulde varkenshaas in spek

WilfredK

Vuurmaker
 
Berichten
56
Ik zag dit voorbij komen in het forum (weet niet meer van wie :() en dacht "Dát is lekker porverdikkies!"
En vandaag dus gemaakt. De varkenshaas in spek gevuld met zongedroogde tomaat, olijven, basilicum en parmezaanse kaas

En man man man....het was inderdaad zo lekker!

De haasjes ingesneden en gevuld. Daarna licht in de rub gezet en een passende spekjas gemaakt.
De BBQ op 180 gezet en gewacht tot de kern 50 graden was. Daarna gelakt met een bourbon whiskey BBQ saus.
Toen de Kern naar 58 graden waarna ik ze in heb gepakt en ze 10 minuten heb laten rusten.

Samen met een bulgursalade met feta en een heerlijk biertje was het genieten!!!

20200814_190844.jpg


20200814_190911.jpg


20200814_190926.jpg


20200814_190942.jpg


20200814_191011.jpg


20200814_191052.jpg


20200814_191103.jpg


20200814_191041.jpg
 

SponZ

Kooltjesharker
 
Berichten
210
Een waar kunstwerkje geworden. Met een fijne Straffe Hendrik erbij. Dat had ik ook wel gelust!
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
13.260
Mooi gemaakt, daar worden ze hier ook heel blij van.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.437
Ja lekker hoor. Dit Is inderdaad erg lekker
Mooi gemaakt. Ziet er goed uit
 

GruttePier

Tondelzoeker
 
 
Berichten
23
Ziet er goed uit! Zeker lekker met een mooie Straffe Hendrik quadrupel erbij.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan