- Berichten
- 16
Van de week een receptje gevonden (weet niet eens meer waar) van procureur, gevuld met salie, gedroogde abrikozen, grove mosterd en ingebonden met citroentijm.
Het resultaat zag er niet alleen verrukkelijk uit maar was het ook.
Jammer genoeg geen foto's van de tranches genomen, was ook en mooie rookrand zichtbaar (wijnrank als rookhout)
gevlinderd, zout, peper, grove mosterd
gereed om dicht te binden, met Salie en gedroogde abrikozen. Onder ligt al citroentijm, wordt aan de bovenkant ook mee ingebonden.
en klaar!
de pakketjes zijn zoete aardappel met kruiden, gerookte paprikacr?me en wat roomkaas
een blijvertje!!
Het resultaat zag er niet alleen verrukkelijk uit maar was het ook.
Jammer genoeg geen foto's van de tranches genomen, was ook en mooie rookrand zichtbaar (wijnrank als rookhout)

gevlinderd, zout, peper, grove mosterd

gereed om dicht te binden, met Salie en gedroogde abrikozen. Onder ligt al citroentijm, wordt aan de bovenkant ook mee ingebonden.

en klaar!
de pakketjes zijn zoete aardappel met kruiden, gerookte paprikacr?me en wat roomkaas
een blijvertje!!