- Berichten
- 4.056
Aangezien Brood deze maand wat extra aandacht krijgt, heb ik wat inspiratie gekregen en een gevuld vlechtbrood in elkaar geknutseld
Als basis voor het deeg heb ik het broodrol recept gebruikt.
Na het gisten en kneden in 3 stukken verdeeld en deze apart gevuld en gerold.
1 met kaas ui en knoflook
1 met ham
1 met salami
Totaal 3 rollen/vlechten samengesteld
Deze tot een vlecht samengevoegd en ingesmeerd met een laagje eggwash en op de BBQ gelegd
Na ongeveer een half uurtje op 200 graden ziet het er zo uit
Wat vonden we er van, kan wat meer zout en of kruiden gebruiken maar was al met al erg lekker
Groeten,
Mike
Als basis voor het deeg heb ik het broodrol recept gebruikt.
Na het gisten en kneden in 3 stukken verdeeld en deze apart gevuld en gerold.
1 met kaas ui en knoflook

1 met ham

1 met salami

Totaal 3 rollen/vlechten samengesteld

Deze tot een vlecht samengevoegd en ingesmeerd met een laagje eggwash en op de BBQ gelegd

Na ongeveer een half uurtje op 200 graden ziet het er zo uit

Wat vonden we er van, kan wat meer zout en of kruiden gebruiken maar was al met al erg lekker
Groeten,
Mike