BasBQ
Beef en Steak

Gevuld Speculaas

Ik heb ook een oud recept (nog eentje waar karnemelk ingaat), ooit gekregen van een bakker.
Mooiste is de 2 lagen speculaas even dik te houden als de spijs, maar dat is thuis vrij lastig.
Op mijn werk hebben we een uitrol-machine, ideaal!


Mr D.J. zei:
Ooh dit is zo lekker. Mooie kleur en prima laag spijs..
Wel een stevige hap zo te zien. Misschien wat bakpoeder of iets meer bakpoeder erdoor zodat het deeg wat luchtiger en brosser gaat worden?

Heb vroeger een bakkersopleiding gedaan. Heb de boeken vast nog ergens liggen. Kan eventueel wel kijken of er een speculaas recept instaat? (of andere recepten als er animo voor is)
 
Tja, die moet op de todo! Perfecte timing ;-)
 
Tja........... moet idd niet gekker worden.
Ziet er wel smakelijk uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan