Fokke Foray
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Hi ik ben Fokke bijna 36 en sinds vorig jaar ben ik bbq veel serieuzer gaan nemen. Ik had al wel een houtskool bbq maar zonder deksel. Ik maakte er wel verdomd goede saté en hamburgers op maar werd toch getrokken naar wat meer. Heb toen een goedkope offset gekocht. Man wat een moeite om op temperatuur te houden, wat wat komt er lekker eten vanaf! En ook niet alleen vlees. Steeds vaker lukt het om (vooral qua timing) een volledige maaltijd van dit ding te krijgen.
Nu is het tijd voor de volgende stap. En lang heb ik gekeken naar een volgende offset. Totdat ik even mee heb kunnen kijken bij een mede bbq fanaat. Hij gebruik een kamado. En hoewel ik door de bomen het bos niet zie in merken en verschillen ben ik er nu toch over uit. Het word een kamado.
In de zoektocht naar wat ik wil kopen kom ik op dit forum uit en met jullie hulp hoop ik snel de keuze te kunnen maken. Waarbij ook het kostenplaatje mee telt. Want man o man wat kan je dr een klap geld achteraan gooien. Maar goed alles voor de hobby!
Verder hoop ik hier inspiratie voor recepten, technieken en nog veel meer op te doen.
Groet,
Fokke
Nu is het tijd voor de volgende stap. En lang heb ik gekeken naar een volgende offset. Totdat ik even mee heb kunnen kijken bij een mede bbq fanaat. Hij gebruik een kamado. En hoewel ik door de bomen het bos niet zie in merken en verschillen ben ik er nu toch over uit. Het word een kamado.
In de zoektocht naar wat ik wil kopen kom ik op dit forum uit en met jullie hulp hoop ik snel de keuze te kunnen maken. Waarbij ook het kostenplaatje mee telt. Want man o man wat kan je dr een klap geld achteraan gooien. Maar goed alles voor de hobby!
Verder hoop ik hier inspiratie voor recepten, technieken en nog veel meer op te doen.
Groet,
Fokke