- Berichten
- 515
Laatst op een BBQ workshop geweest en daar heeft Ron Blaauw een mooie tip met eiren laten zien..
Het was dus tijd om het ook eens te proberen en zie hieronder het resultaat!
Eerst de kopjes van de eiren af met een eiertikker.. om vervolgens het eiwit eruit te halen en de dooier terug te doen
Daarna een bakje met water met een bakje op z'n kop als deksel op de BBQ tot het kookt, daarna de eitjes erin, deksel op het bakje en de BBQ dicht.
Na 2/3 minuten zijn ze klaar..
Het eitje vullen met een mengsel van creme fraiche, dille, gerookte zalm snippers, citroen, zout en peper..
en klaar om te smullen ;D
Het was dus tijd om het ook eens te proberen en zie hieronder het resultaat!
Eerst de kopjes van de eiren af met een eiertikker.. om vervolgens het eiwit eruit te halen en de dooier terug te doen

Daarna een bakje met water met een bakje op z'n kop als deksel op de BBQ tot het kookt, daarna de eitjes erin, deksel op het bakje en de BBQ dicht.

Na 2/3 minuten zijn ze klaar..

Het eitje vullen met een mengsel van creme fraiche, dille, gerookte zalm snippers, citroen, zout en peper..

en klaar om te smullen ;D
