BasBQ
Beef en Steak

geroosterd varkensvlees ( asian style )

 
 

pieterb

Stoker
Berichten
286
vleeskrabbetje van 1 kg (beentjes verwijderd )
4 uurtjes in de kruiden
knoflook
gember
spare rib kruiden
komijn

3 uurtjes in alufolie op 140 laten garen

daarna doorsnijden en glazen met:
2 eetlepels olie
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel kikoman saus ( rood)
peper
en knoflook naar smaak

drie keer glazen tijdens het grillen telkens 4 minuten per kantje op direct vuur

lekker krokant en pittig

eet smakelijk
grtzzz..
Pieter











































 
heerlijk, en wat een verschrikkelijk mooie scherpe foto's  :)
 
Heerlijk en inderdaad mooi in beeld gebracht!
 
Drie sterren!!! :D
 
Mooie reportage om te kijken.
Ziet er erg lekker uit
 
Prachtige repo Pieter, ziet er zalig uit!
 
leuk gedaan
 
Mooie foto's zeg! En als je iets specifieker zou kunnen zijn met de ingredi?nten zou hij ook nog in het receptendeel passen..... Please.... ;)
 
Mooi hoor
 
Zo mooi in beeld gebracht. Ziet er lekker uit!
 
de groenten en kruiden  zijn voor de saus als jullie dat bedoelen met specifiek, dan hier het receptje  ;)

uitje snipperen
3 teentjes knoflook
stukje gember raspen
rode peper fijnsnijden ( voor garnering en voor de saus )
fruit het uitje  (beetje donker geeft wat meer smaak als je het laat karameliseren)
doe de gember en knoflook erbij en afblussen met kikoman saus en zoete soja ( medja is lekker )
blus nogmaals af met een beetje water
half kippen bouillon blokje, scheutje appelazijn ( of citroen )
grof gesneden stuken prei er bij en laat 20 minuten langzaam pruttelen
alles door de zeef om een mooie gladde saus over te houden
eventueel beetje ma?zena toevoegen of iets inkoken om een mooie dikke iets zoetzure saus te krijgen

thats all
smakelijk eten
 
Plaatjes zeggen meer dan woorden. En dit waren hele mooie plaatjes. Dank voor de mooie reportage. Heb net gegeten maar heb nu alweer trek
 
Terug
Bovenaan Onderaan