- Berichten
- 286
vleeskrabbetje van 1 kg (beentjes verwijderd )
4 uurtjes in de kruiden
knoflook
gember
spare rib kruiden
komijn
3 uurtjes in alufolie op 140 laten garen
daarna doorsnijden en glazen met:
2 eetlepels olie
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel kikoman saus ( rood)
peper
en knoflook naar smaak
drie keer glazen tijdens het grillen telkens 4 minuten per kantje op direct vuur
lekker krokant en pittig
eet smakelijk
grtzzz..
Pieter













4 uurtjes in de kruiden
knoflook
gember
spare rib kruiden
komijn
3 uurtjes in alufolie op 140 laten garen
daarna doorsnijden en glazen met:
2 eetlepels olie
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel kikoman saus ( rood)
peper
en knoflook naar smaak
drie keer glazen tijdens het grillen telkens 4 minuten per kantje op direct vuur
lekker krokant en pittig
eet smakelijk
grtzzz..
Pieter












